Referenser

Helena Öberg

Författare

Författare Helena Öberg

Helena Öberg, författare, Foto: Eva Strindlund

 Jag driver enskild firma och Åsa Fontana har under en rad av år skött såväl bokföring som löpande fakturering. Vi har regelbundna avstämningar och jag vet att jag betalar in rätt skatt. Åsa är alltid uppdaterad, kunnig och effektiv. Jag kan varmt rekommendera henne.”

 Pia Boson

VD och ägare, Bosons Byrå AB

Pia, Bosons Byrå  Foto: Jacob

”Jag blev rekommenderad att anlita Åsa Fontana för att ta hand om företagets bokföring och deklarationer när jag startade enskild firma för många år sedan. Det har jag aldrig ångrat. Jag känner ett stort förtroende för Åsa och därför var det också ett självklart val att också låta henne ta hand om ombildandet av företaget till ett aktiebolag. Jag kan varmt rekommendera andra företag att också anlita 3Hufvudgruppen och Åsa – oavsett bolagsform”

 

Göran Westerberg

VD och ägare, Mätteknik i Mälardalen, MäTec AB

Göran Westerberg, MäTec

”Strukturerad, kunnig, snabb och alltid ett vänligt bemötande. Vi kan koncentrera oss på det vi är bäst på, bokföringen lämnar vi till Åsa!”

 

 

Martin Karlsson, Delägare i Fristadens Bygg AB

”3 hufvudgruppen hjälper oss med bokföring, fakturor, fakturering och löner. Vi kan istället lägga fokus på andra verksamhetsfrågor. Åsa är kunnig, engagerad, effektiv och ett bra bollplank för oss. Vi kan varmt rekommendera Åsa och 3hufvudgruppen”